Cautare

2539 de rezultate pentru "sambata 16" (3.55 secunde)
"Mi-e greu sa spun acum asta, vom vedea in functie de cate procente vom avea", a declarat sambata, intr-o conferinta de presa la Sibiu, vicepresedintre liberal. Nicolaescu s-a intalnit sambata cu organizatiile din Sibiu si Medias.
Tecuciul a gazduit mai multi primari si viceprimari care s-au adunat sambata spre a-i da o mana de ajutor edilului municipiului afectat de precipitatiile de acum mai bine de o saptamana.
Presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat sambata ca Uniunea va avea o campanie electorala si in afara Transilvaniei, in care va pune accent nu pe promisiuni, ci pe ceea ce a realizat.
Viceprimarul Constantin Dumitriu a lansat sambata, cu prilejul sedintei Consiliului local de coordonare al PD Galati, un apel catre autoritatile din Galati si Braila pentru stingerea vechilor conflicte si demararea unor discutii in vederea refacerii legaturii economice dintre cele doua orase.
Crin Antonescu, vicepresedinte al PNL, a solicitat sambata retragerea Mariei Petre, Monicai Ridzi si Robertei Anastase de pe lista candidatilor PD la Parlamentul European, din cauza ca au lipsit de la dezbaterea in PE a rezolutiei privind libera circulatie in UE.
PSD i-a adresat, sambata, o scrisoare deschisa lui Theodor Stolojan, "noul lider al PD", in care il felicita pe acesta ca a reusit, ceea ce nu au putut nici Vasile Blaga, nici Adriean Videanu, si anume "preluarea conducerii simbolice a PD din mainile lui Emil Boc".
Secretarul executiv al democrat-liberalilor, Elena Udrea a asistat sambata, la Navodari, la sacrificarea unui porc in stilul traditional romanesc. Evenimentul a fost organizat de primarul din Navodari, Tudorel Calapod, sambata, in Parcul Central din localitate, ca o sarbatoare a taierii porcului "ca la romani".
Organizatia de Femei a PD-L si-a desemnat sambata membrii Biroului Permanent National, care va fi condus de Sulfina Barbu in functia de presedinte, secondata de doi prim-vicepresedinti, Oana Badea (ex-PD) si Gabriela Petre (ex-PL-D), deputatul Gratiela Iordache fiind secretar general.
Gheorghe Funar, secretar general al PRM, a declarat sambata ca formatiunea din care face parte nu profita de "sezonul de transferuri din politica", dar ii considera bineveniti in partid pe fostii membri PNG, care parasesc formatiunea.
In replica, presedintele UDMR, Marko Bela, a declarat ca o eventuala schimbare a sistemului politic ar putea duce la convocarea unui congres extraordinar al UDMR, a declarat, sambata, la Targu- Mures.
Pedelista Diana Busoi a acuzat-o sâmbata pe Ersilia Oprescu, sefa Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ), ca a demis mai multi directori de unitati scolare din Dolj pe criterii politice.
In noaptea de vineri spre sambata se vor continua lucrarile de frezare incepute joi seara, iar podul va fi inchis traficului, urmand ca sambata si duminica sa se asfalteze.
Reprezentantul liberalilor in lupta pentru Primaria Constanta, Victor Manea, si-a lansat sambata candidatura intr-o modalitate extrem de originala, iesind la plimbare pe strazile orasului cu un elefant in carne si oase, nobilul pachiderm fiind imaginea sa de campanie.
Oarecum dezamagit de campania murdara pe care o fac anumiti contracandidati, democrat-liberalul Dumitru Bocai si-a lansat sambata candidatura pentru postul de primar al orasului Ovidiu.
Noul primar al comunei este pesedistul Constantin Micu, iar viceprimarul desemnat sambata, in cadrul sedintei de constituire a consiliului, este liberalul Marian Saracila (conform intelegerii dintre PSD si PNL).
Sambata, 12 iulie a.c., in municipiul Mangalia se deschide cel mai luxos club de pe litoral, dupa cum considera chiar autoritatile locale.
Tensiunile existente sunt puse de Popescu si Florian Constantin, lider al organizatiei municipale Constanta, pe seama "cartitelor" PSD-ului, nominalizandu-i aici pe Danut Moisoiu si "omul sau de casa Macovei", care pun la cale "un puci" prin anuntatul Consiliu de Coordonare Local de sambata, 19 iulie.
Constanta va avea parte de un eveniment deosebit de impresionant care nu este doar o simpla prezentare de moda, a declarat ieri, in sala de conferinte a Hotelului Iaki, Alessandro Mazzini, regizorul evenimentului denumit "Moda e musica sotto le stelle", ce va avea loc sambata, 19 iulie a.c.
Dupa cum anuntam in numarul de ieri, Biroul Permanent National al Partidului Democrat- Liberal nu a validat conducerea desemnata sambata de Consiliul de Coordonare Judetean al organizatiei constantene.
Consiliul National al PRM a votat sambata, la propunerea presedintelui partidului, Corneliu Vadim Tudor, componenta noului Birou Permanent al formatiunii. ... Biroul Permanent desemnat sambata de Consiliul National al PRM are un caracter interimar, el urmand sa fie validat de Congresul partidului, care se va desfasura dupa alegeri.
google-analytics.com